Gry
Anarchos Piprane Diva
23.8.2006 - 18.11.2016

Synt. 23.8.2006
Sukupuoli: Narttu, steriloitu
Kasvattaja: Pia Suopanki
Tittelit: C.I.B FI MVA SK MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA RU MVA RKF MVA V-10 V-11 EEJV-07 EEV-09 PL&PZV-08 RKFV-10 V-13 VV-14
Harrastukset: Agi mini3 4 x 0-tulos, 7 x Vuoden Agilitylunnikoira
Luonnetesti: + 184, ++ laukauskokematon
Terveys: IL vuodesta 2013

Gry KoiraNetissä.

 

Gry oli koiristamme luonteeltaan haastavin. Se oli lunnikoiraksi terävä ja helposti syttyvä niin hyvässä kuin pahassa. Luonteensa vuoksi se oli harrastuskoirana suhteellisen hyvä lunnikoiraksi, mutta muiden koirien kanssa se saattoi olla hieman arvaamaton.

Gry oli hieman tosikko, eikä se aina ymmärtänyt muiden koirien hömpötyksiä.  

Gryn kanssa kilpailimme ahkerasti agilityssa ja se oli kenties kaikkien aikojen menestynein lunnikoira lajissa saavuttaen seitsemän Vuoden agilitylunnikoiratitteliä ja neljä kolmosluokan nollatulosta ja kerran jopa tuplanollan. Gryn viimeisen elinvuoden aikana aloitimme myös rallytokoharrastuksen ja starttasimme kaksissa kisoissa saaden hyväksytyn tuloksen. Gryllä olikin myös plakkarissaan Suomen ensimmäinen lunnikoiratulos rallytokossa. Valitettavasti kisauramme lajissa jäi kesken Gryn sairastuttua.

Gry nukkui pois omassa kodissamme eläinlääkärin avustamana sairauden vietyä koiran voinnin todella heikoksi. Kaikkemme yritimme, että olisimme saaneet pitää tämän niin rakkaan kaverin luonamme. Yhteinen taipaleemme loppui aivan liian aikaisin ja yllättäen, mutta kiitos niistä vuosista, jotka olit ilonamme. Elämäni koira, parhaista parhain, rakkaista rakkain. Sinussa oli sitä jotain, mikä teki sinusta juuri täydellisen koiran minulle.

 

 

Go to top