Haldor
Aspheims Bauge
28.7.2004 - 11.8.2015

Sukupuoli: Uros
Kasvattaja: 
Anne-Marie & Jan Grændsen, Norja
Tittelit: C.I.B FIN MVA SK MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA PL MVA V-07 PL&PZV-08 RKFV-10 VV-12 PMVV-13 VV-13 MVV-14 VV-14
Harrastukset: Agi medi1
Luonnetesti: +170, +++ laukausvarma

Haldor KoiraNetissä.

 

Haldor oli meidän koiralaumamme järjen ääni. Se ei tullut toimeen muiden urosten, eikä aina narttujenkaan kanssa, mutta omassa laumassa se oli mitä fiksuin ja kultaisin koira. Se oli luonteeltaan erittäin reilu ja rehti, jos koirasta näin voi sanoa. Se ei koskaan hermostunut perheen narttuihin, ellei todella ollut syytä. Erityisen rakkaaksi Haldor muodostui tyttärentyttärelleen Trudelle, jonka kanssa ne olivat selvästi samalla aaltopituudella ja leikkivät ja touhusivat keskenään enemmän kuin ketkään muut koirat perheessämme.

Haldor rakasti kaikkia ihmisiä ja oli sellainen koira, johon saattoi luottaa sataprosenttisesti, jos naapurin lapset yhtäkkiä päättivät kaapata sen syliin tai vetää sitä hännästä. 

Kesäkuussa 2015 Haldor sairastui instestinaaliin lymfangiektasiaan. Oireet olivat todella rajut, mutta aluksi näytti siltä, että Haldor alkaa toipua. Hetkessä tilanne kuitenkin kääntyi huonompaan. Se vastannut enää mihinkään lääkkeisiin ja hoitoihin, sille ei maistunut mikään ruoka, eikä mikään ravintoaine imeytynyt. Haldor sai nukkua pois omalla terassilla elokuussa 2015.

Meillä on joka päivä suuri ikävä tätä upeaa koirapersoonaa, jonka kanssa saimme viettää monta ihanaa vuotta, mutta jonka menetimme aivan liian aikaisin ja yllättäen.

 

Go to top